Despre mine

CONTROLUL GREUTĂȚII
dr. Crenguța Raluca Costache

Povestea mea

Povestea mea este dovada faptului că și tu poți câștiga lupta cu kilogramele fără să îți transformi corpul într-un inamic, fără metode drastice și rețete „miraculoase” care îți pun viața în pericol.

Înainte de a fi medicul specialist de astăzi m-am confruntat cu probleme de sănătate pe care le întâlnesc și la foarte mulți dintre pacienții mei: kilograme în plus, prediabet, hipertensiune, tahicardie și incapacitatea de a duce o viață sănătoasă și fericită.

Am apelat la diete, dar și la chirurgie (două operații de lipoaspirații și o operație de micșorare a stomacului. Din păcate efectul yo-yo, de reîntoarcere la kilogramele în plus, și-a spus mereu cuvântul.

Așa că am dezvoltat, pe propria piele, un program de slăbire și reîntinerire biologică, reușind să slăbesc 15 kg în 3 luni, iar apoi câte 4 kilograme pe lună. 

De peste 3 ani ajut mai mult de 100 de persoane, cu vârste cuprinse între 16-65 de ani, să slăbească, să-și mențină greutate și să ducă o viață sănătoasă. Rezultatele lor sunt cea mai sinceră dovadă de recunoștință față de munca mea.

povestea mea

Specializare