Testimoniale

Ce spun clienții?

Este incredibil cât de mult m-a schimbat acest program. Cât de mult mi-a schimbat viată. Cât de fericită sunt – sunt fericită, cu adevărat! Am slăbit super mult, 15 kg, sunt în formă și mă simt mai încrezătoare.

Corina, 26 ani

Programul acesta: m-a ajutat să mă controlez și m-a învățat disciplină; m-a învățat ce să fac în momente de criză, m-a învățat toate secretele; le-am notat în agenda și le voi păstra în gând toată viață. La 1 an de zile de la terminarea lui continui să slăbesc, până când voi ajunge la greutatea dorită.

Alina, 35 ani

Am ținut foarte multe diete și cunosc multe lucruri despre nutriție. Acest program, Controlul Greutății, m-a ajutat să învăț și să aplic cu tact , cu răbdare și cu rezultate. Pe mine m-a ajutat enorm și pe partea de conștientizare iar exercițiile mentale (meditațiile) sunt minunate. Faptul că am făcut parte dintr-un grup mi-a fost de mare ajutor. De unul singur este din ce în ce mai greu să ai rezultate. Grupul m-a ajutat să depășesc momentele dificile.

Georgeta, 55 ani

De mult timp îmi doream un program care să mă motiveze să slăbesc inteligent și care să mă ajute mental să-mi schimb stilul de viață. Am slăbit în urma acestui program 10 kg, dar mai presus de asta programul m-a învățat cum să trăiesc mai departe cu mine. Da, am recomandat programul și altora pentru că reprezintă o speranța pentru fiecare din noi.

Ioana, 48 ani

În relația mea cu mâncarea s-au produs multe schimbări , știu cum să mănânc conștient, când să mă opresc din mâncat , știu că nu întotdeauna când ți se pare că îți este foame chiar îți este, poate să fie doar sete , am invățat că mâncatul conștient îți da o stare de bine. Am slăbit 12 kg și mi-a plăcut cum am evoluat și cum am fost susținută de dumneavoastră.

Alexandra, 37 ani

Țin să va mulțumesc pentru cum arată corpul meu astăzi . Va sunt recunoscătoare pentru toată susținerea pe care mi-a-ți dat-o .Când ne-am cunoscut cântăream 98 de kg , iar astăzi am 54,5 kg.

Eleonora, 22 ani