Povestea mea

CONTROLUL GREUTĂȚII

Povestea mea

Povestea mea este dovada că STĂ ÎN PUTEREA TA să câștigi lupta cu kilogramele!

La 35 de ani aveam 133 kg, prediabet, hipertensiune arterială, tahicardie și reușem cu greu să-mi leg  șireturile de la pantofi. 

Au urmat ani de chinuri și eșecuri.

Toată viața mea am purtat stigmatul “ Ești grasă” . Mi-au spus-o părinții, colegii, profesorii, prietenii. Tragedia curelor mele de slăbire a inceput când aveam 10 ani și rezultatul a fost mereu același : multe frustrări și mai multe kilograme!

Nu cred că există cură de slăbire pe care să nu o fi încercat; dieta Atkins, regimul disociat, dietele vedetelor de la Hollywood, Dukan, Rina, dieta norvegiană, cu grapefruit, cu supă de varză, etc, etc, etc…

Disperată am apelat și chirurgie; am făcut 2 lipoaspirații și operația de micșorare a stomacului (gastric sleeve).

Rezultatul a fost mereu același : câteva săptămâni mi-am menținut greutatea sau cel mult 1 an și jumătate (după operație) după care sacii mei de grăsime au început din nou să se umple și kilogramele acumulate au depășit valoarea de la care plecasem (efectul yo-yo). 

Este trist să fii medic și să nu poți face nimic pentru sănătatea ta, am dreptate?

Atunci m-am hotărat să fac cât mai multe cursuri despre nutriție, mediciniă alternativă, am devenit psihoterapeut și așa s-a „născut” propria mea metodă de slăbire și menținere a greutății, pe care am „botezat-o”: CONTROLUL GREUTĂȚII

Am testat si am perfecționat pe „pielea mea” acest  progran de slăbit și rezultatele au fost spectaculoase. Am reușit să slăbesc în primele 3 luni 15 kg și apoi câte 3-4 kg pe lună până am ajuns la greutatea cu care ma simt confortabil.

Cele mai importante lucruri pe care le-am realizat sunt:  am întinerit biologic, pentru că analizele mele sunt perfecte și am reușit să îmi păstrez greutatea.

În ultimii 3 ani am ajutat aproape 100 de persoane, cu vârste între 16 – 65 ani,  să își realizeze visul de a slăbi , a-și menține greutatea și a se bucura de o viață sănătoasă.